Haber

Instax’ın renkli dünyası herkesi cezbediyor

Fujifilm’in geliştirdiği pratik fotoğraf sistemi Instax, Instagram yüzyılında eski güzel kağıt fotoğraf günlerini çağımıza getiriyor.

Fotoğrafçılık artık hayatın bir parçası ve sosyal medya da fotoğraflar üzerine dönüyor. Bu hızlı tüketim sürecinde, ne yazık ki, kağıt fotoğrafları unuttuk. Oysa, kağıda fotoğraf basmak, evde çerçevelerimizde sevdiğimiz insanların ve anılarımızın fotoğraflarını saklamak gibi güzel bir alışkanlık vardı, tabi artık çoğu insan bunu hatırlamıyor.

Fakat Fujifilm, bir süredir bu eski alışkanlığı geri getirdi. Instax fotoğraf makineleri ve mini fotoğraf yazıcıları sayesinde artık anılarımızı doğrudan kağıda basabiliyoruz. Üstelik, son derece tatlı, şirin fotoğraf makineleri olan Instax cihazları hem yetişkinler hem de gençler, fotoğraf çekmenin keyfini yeniden keşfediyor.

Bu yıl Sevgililer Günü hediyesi için seçim yaparken, Instax cihazlarını da incelemenizi tavsiye ediyoruz.  Aslında irice bir aksiyon kamerası görüntüsünde olan Instax kameraları her yerde yanınızda taşıyıp mini özel yazıcısı sayesinde hızlıca fotoğraf baskısı da yapabilirsin.

Peki Instax cihazları nasıl çalışıyor?

Şipşak bir fotoğraf makinesi olan Instax Mini ile harikalar yaratabilir, selfie aynasını (selfie mirror) kullanarak en güzel selfieleri çekebilirsin. Fuji Instax Mini makineleri yakın çekim lens özelliği ile 35 santimetreye kadar yakın çekim yapabilirsin. Yüksek tuş modu özelliğini kullanarak da İnstax Mini ile parlaklık ayarını kendin belirleyebilir ve çok daha yumuşak tonlarla retro fotoğraflar çekebilirsin. Sadece 2xAA kalem pil ile çalışan Instax Mini ile Polaroid fotoğraflar çekebilir, kolay kullanımı ve hafifi tasarımı sayesinde istediğin her yere yanında götürebilirsin. Fotoğraf makinen sana dört farklı çekim modu sunacak. Kapalı ortam, bulutlu, güneşli, açık hava modları kusursuz fotoğraflar çekmeni sağlayacak.

Ayrıca, Instax fotoğraf yazıcıları ile makinenle veya başka cihazlarla çektiğin fotoğrafları yazıcıdan çıkarıp fotoğraf kağıdına baskı alabilirsin.

Yorum Ekle