Beki İkala Erikli

2016 yaklaşırken…

‘Meleklerle Yaşamak’ı okuyanlar bilirler; iç sesimi, bir başka deyişle meleklerimi duymayı keşfettiğimden beri sadece kendim için değil, hepimiz için her ay bir mesaj* isterim meleklerimden.

Beli İkala Erikli

Beli İkala Erikli

Her yıl bu zamanda da Melekler Ajandası için hepimize seslenmek üzere bir mesaj alırım. Bu yıl 2016 Melekler Ajandası için hepimize gelen mesajı kaleme alırken içim coşkuyla doldu. Neredeyse her satırı yazarken… 2016’ya girerken hepimize ışık olması niyetiyle bu güzel mesajı paylaşıyorum: Kalemi elime aldığımda, Sevgili Başmelek Mikail’in güçlü enerjisini hissettim yanıbaşımda. “Ben Başmelek Mikail’im. Kemerlerinizi bağlayın, uçuşa geçiyorsunuz – kelimenin tam manasıyla!” diye başladı Başmelek Mikail sözlerine. “Bu yıl yaptığınız işte mükemmel olma seneniz. Başarı, ihtişam, ün ve neşenin sizi kucakladığı bir yıl olacak bu yıl… Bolluk ve bereketle birlikte. Bu yıl yaptığınız her şeyden keyif alın. Bu yıl sizler daha yeni yeni hatırladığınız neşe ve sevinç enerjisiyle titreşmeye başlarken, yaptığınız her şeyden haz alıyor olacaksınız. Sizler uzun zamandır bu anın gelmesini bekliyordunuz. Şu ana kadar yaptığınız tüm çalışmalar sizi bu noktaya hazırlamaktaydı. Bu son derece önemli, muazzam NEŞE ve sevinç noktasına. Artık bu noktadan kanatlanıp uçabilirsiniz. ‘Başarı, ihtişam, ün… Bunlar bana göre değil’ diyenleriniz… Tabii ki bu ‘size göre’. Hepiniz pırıl pırıl parlamak üzere geldiniz… Ve küçük bir şekilde mi yoksa kocaman bir parıltıyla mı parlamayı seçeceğiniz tamamıyla size kalmıştır. Bu yıl yaptığınız işte mükemmel olacağınız ve olmak üzere geldiğiniz en parlak GÜNEŞ olarak ışıldayacağınız yıldır. Kuşkuya veya tereddüte yer yok çünkü evren sizin sıçrayışınız için hazır. Eğer siz buna hazır olmasaydınız bu mesajı okuyor olmazdınız. Güvenin. İzin verin bizim çağrımız yüreğinizi neşe ve sevinçle, inançla ve mutlulukla doldursun ve güven içinde bir bekleyişle. Tüm hayallerinizin güvenli bekleyişiyle… Çünkü sevgili arkadaşlarım, bu yıl sizin yılınızdır. Ben Başmelek Mikail’im.” Bu yıl hepimizin neşe, coşku ve kocaman parıltılarla kanatlanıp uçmamız niyetiyle… 2016 hepimize kutlu olsun. Bu mesajı Marianne Williamson’un muhteşem sözleriyle sonlandırmak istiyorum: “En derin korkumuz yetersiz olmak değildir. En derin korkumuz, bilinen ölçülerin çok ötesinde güçlü olmamızdır. Bizi en çok korkutan yanımız aydınlık tarafımızdır, karanlık tarafımız değil. Kendimize; ‘Ben kimim ki harika, zeki, yetenekli ve ünlü olabilirim?’ diye soruyoruz. Aslında siz öyle olmayacaksınız da kim olacak? Siz Allah’ın çocuğusunuz. Küçük adımlar atmanız dünyaya hizmet etmez. Çevrenizdekiler sizin yanınızda kendilerini güvende hissetsinler diye küçülmek, aydınlanmak değildir. İçimizdeki Allah’ın görkemini görünür kılmak için doğduk. Bu sadece birkaçımızın içinde değildir, bu hepimizin içindedir. Ve kendi ışığımızın parlamasına izin verdiğimizde, bilinçsiz olarak diğer insanların da aynısını yapmasına izin veririz. Kendi korkularımızdan bağımsız olduğumuzda, varlığımız otomatikman diğerlerini de bağımsız kılar.”
Marianne Williamson

Bir hatırlatma: Melekler
Allah’ın bizlere uzanan sevgi dolu elleridir melekler… Bir başka deyişle evrenin en yüksek sevgi enerjileri melekler. İster adına Allah deyin, ister evren, ister kuantum alanı… Melek derken o büyük güçten ve o her şeyi mümkün kılan, mucizelerin doğal olduğu o büyük gücün bizlere uzanan ellerinden söz ediyoruz. Sonuçta söz ettiğimiz, niyetimizle harekete geçen, imkansızı başaran o güç. Hani içimizdeki, ta içimizdeki… Hani o şah damarımızdan daha yakın olan o büyük güç… İşte o gücü, yani kendi gücümüzü açığa çıkarmamıza yardımcı olan mucizevi enerjilerdir melekler. Peki siz meleklerle el ele yürümeye, hatta uçmaya hazır mısınız? Mucizelerin her an olduğunu deneyimlemeye? Gelin; 2016 bambaşka, cıvıl cıvıl ve mucizelerle dolu bir yıl olsun. Ve gelin bu yıl bambaşka bir şey deneyin: evreni arkanıza almayı! Gülümseyin, derin bir nefes alın ve yürekten isteyin… “Allah’ım izninle, sevgili Başmelek Mikail, meleklerim, şu konuda lütfen bana yardım edin” deyin ve tam o dilediğiniz konuda evrenin ve meleklerin yardımını isteyin. Bunu yaptığınızda göreceksiniz; yalnız değiliz ve arkamızda müthiş bir destek var. O desteği mümkün kılan da sizin saf, tertemiz, yürekten niyetiniz. Ancak ve ancak biz isteyince harekete geçebiliyor o müthiş sihir. Dilerseniz meleklerin mucizeleri deyin buna, dilerseniz evrenin desteği… Bu elinizdeki eserde ben o sihirli ellere ‘melekler’ demeyi seçtim. Meleklerin kanatlarında uçtuğunuz, sevgi, ışık ve mucizelerle dolu bir yıl olsun!

Aylık mesajlarımızı almak için [email protected]’a mail atabilirsiniz.


Pozitif Dergisi 2015/05

Yorum Ekle